+45 59 21 17 00

Hovedgaden 95, 4520 Svinninge

Aktivitet og samværstilbud

Der foregår mange forskellige aktiviteter hos Kildehaven boliger. Hvert år udarbejdes ved årets start en års kalender med de mere faste aktiviteter som beboerne kan deltage i efter behov og interesse.

Beboerne hos Kildehaven boliger medindrages i beslutningerne om aktiviteterne, som spænder bredt. Der er i løbet af året mange festivalbesøg, koncertbesøg, ferieture til europa-hovedstæder, ferieture til sommerhuse i Danmark eller solbeskinnede strande i udlandet. Der er mange ture i biografen, til bowling, skydning, svømning, museumsbesøg m.m.

Kildehaven har egen Idrætsforening, Kildehaven handicapidrætforening, som er åben for medlemskab for alle interesserede. Idrætsforeningen har fast træning hver mandag aften, og har mange varierende aktiviteter hen over året, alt efter årstiden.

Aktivitet og samværstilbud

Idrætsforening

Idrætsforeningen Kildehaven – tilpasset idræt for alle, er opstået i Kildehaven men åben for ALLE interesserede. Flere uden for Kildehaven har benyttet sig af dette.

Idrætsforeningen er anerkendt af Holbæk Kommune og med i Dansk Handicapidræts Forbund.

Idrætsforeningens aktiviteter følger årets gang med indendørs aktiviteter i Svinningehallen om vinteren og gå- og cykelture om sommeren. Begge dele sker mandag aften.

Idrætsforeningen råder over en del grej og udstyr til inde- og udebrug.

Udendørs gælder dette en samling af specialcykler, både solo med støtte og duocykler med og uden elmotor.

Idrætsforeningen svømmer i Jyderup Svømmehal en søndag hver måned, hvor vi har svømmehallen for os selv. Vi har vores egen samling af svømme- og redningsveste fra TRYG-fonden.

Idrætsforeningen har to kanoer liggende på Gården

Krolf er også en mulighed på Gården

Har du lyst til at være frivillig eller medlem af idrætsforeningen kan du kontakte Annica Granstrøm på annica.g@outlook.dk

Aktivitet og samværstilbud

Ferie

Aktivitets og samværstilbud

Beboerne i Kildehaven er som mange unge mennesker meget rejselystne. Medarbejdere i Kildehaven støtter og ledsager gerne på beboer ferier, festivaler m.m., i det omfang den enkelte beboer har bevilling til ledsagelse enten § 97 og/eller § 85.

Kildehaven dækker lønudgifter til medarbejderen under ledsagelse til ferie m.m., mens beboeren dækker udgiften for rejse og kost til medarbejderen.

Mange af Kildehavens beboere har gennem årene benyttet sig af muligheden for at komme ud og rejse, og har herigennem haft mange fantastiske oplevelser under andre forhold og i selskab med medarbejdere på Kildehaven, hvor det ofte opleves der under ferien skabes nogle gode relationer mellem beboer og medarbejder.

Aktivitet og samværstilbud

Årshjul for aktiviteter

Kildehaven udarbejder årshjul for alle planlagte aktiviteter. Der udkommer årshjul for Kildehaven Boliger og årshjul for Kildehaven Gården. Årshjulet vil blive opdateret løbende.

Årshjul 2022 Kildehaven Boliger

(003)

Årshjul Kildehaven Gården 2022

redigeret 1. juni- 22