I tæt forlængelse af Kildehaven ligger Kildebo, smukt højt på en hjørnegrund, med udsigt til byen.

Kildebo består af 4 store toværelses lejligheder på 95 m2 inkl. fællesareal, med eget køkken og toilet. De fire lejligheder ligger ud til et stort lyst fællesareal, hvor man kan mødes med sine naboer og hygge i løbet af dagen. Fra fællesarealet er der udgang til en fælles gårdhave og fra hver lejlighed er der udgang til egen lille terrasse. Hver lejlighed har et lille skur til opbevaring.

Målgruppen til Kildebo er ligesom på Kildehaven yngre voksne handicappede, der er visiteret til plejebolig eller lignende boligform af deres hjemkommune. Dertil er Kildebo et velegnet tilbud som udslusningsboliger for de beboere, der ønsker en mere individuel bolig med større fokus på selvstændighed. Kildebo er ligeledes også anvendelig for beboer, der har brug for et særligt individuelt støtteforløb.

Kildebo og Kildehaven er kun adskilt af en lille vej, og som beboer i Kildebo har man derfor nem adgang til at benytte Kildehavens fællesarealer med fitnessrum, spabad, massagestol, tv-stuer, frisørrum, multirum m.m. Ligeledes vil Kildebos beboer også kunne deltage i Kildehavens arrangementer herunder Cafeaftener, Kildehavens idrætsforening, Bowlingture, Diskoteksfester m.m.

Det er både pædagogisk og sundhedsfagligt personale fra Kildehaven som yder støtten og plejen i Kildebo. Der vil som udgangspunkt ikke være fast nattevagt, men ved pludseligt behov vil man kunne tilkalde en af nattevagterne fra Kildehaven.